Betaling

Veilig betalen 

Deze website is beschermd door een beveiligingscertificaat, zodat niemand je persoonlijke of bestelgegevens kan onderscheppen.

Afhandeling
Voor het verwerken van betalingen gebruiken wij Mollie. Dat is betaaldienst die zorgt dat jouw betaling veilig aankomt. Wij krijgen daarbij nooit jouw persoonlijke gegevens te zien. Meer weten over Mollie? Op de website van Mollie staat alle info die je zoekt.


Betaalmethodes van Klarna
In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

Achteraf Betalen
U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Betaling gelukt
Als jij (en wij) bericht heb dat je betaling is gelukt, dan gaan wij aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Heb je nog vragen over betalingen? Stuur dan even een berichtje naar info@roxy-s.eu